Últimes anotacions
del bloc personal:

Carregant…

Hola,

Ricard Vilanova, dissenyador gràfic, 1988-2013: 25 anys

Em dic Ricard Vilanova i sóc dissenyador gràfic. Ja porto 25 anys d’experiència en aquest ofici i és per això que en el seu moment vaig decidir inventar-me Estudi Melic –resultat d’un meditat projecte personal d’empresa– per posar-me a disposició de pimes, multinacionals, administració pública i, en general, a emprenedors i persones amb idees de negoci que puguin necessitar serveis d’assessorament en els àmbits de comunicació, màrqueting i publicitat. D’una altra cosa no ho sé… però d’experiència… sobrada! ;-)

Des d’Estudi Melic bàsicament ofereixo  serveis de disseny i comunicació gràfics , és a dir, imatge corporativa, comunicació gràfica, màrqueting directe, disseny editorial, producció gràfica i serveis d’internet. Però si vols saber amb més detall què faig fes clic a serveis de disseny.

Si vols veure els projectes que vaig fent, entra a l’apartat projectes del web estudimelic.com (clon d’aquest) on hi trobaràs més informació.

A nivell personal pots tafanejar tant com vulguis al bloc personal.

I si només vols posar-te en contacte amb mi fes clic a contacte i diga’m una cosa bonica, envia’m un e-mail a hola@ricardvilanova.com o bé truca’m al telèfon  639 86 41 08 .

Més informació: http://ricardvilanova.tel

Salut.
--
Ricard Vilanova