Últimes anotacions
del bloc personal:

Carregant…

Hola,

Ricard Vilanova, dissenyador gràfic, 1988-2013: 25 anys

Em dic Ricard Vilanova i sóc dissenyador gràfic. Ja porto 25 anys d’experiència en aquest ofici i és per això que en el seu moment vaig decidir muntar Estudi Melic –resultat d’un meditat projecte personal d’empresa– per posar-me a disposició de pimes, multinacionals, administració pública i, en general, a emprenedors i persones amb idees de negoci que puguin necessitar els nostres serveis d’assessorament en els àmbits de comunicació, màrqueting i publicitat. D’una altra cosa no ho sé… però d’experiència… sobrada… ;-)

A Estudi Melic bàsicament oferim  serveis de disseny i comunicació gràfics, és a dir, imatge corporativa, comunicació gràfica, màrqueting directe, disseny editorial, producció gràfica i serveis d’internet. Però si voleu saber amb més detall què fem feu clic a serveis de disseny.

Si voleu veure els projectes que anem fent, entreu a l’apartat projectes del web estudimelic.com (clon d’aquest) on hi trobareu més informació.

A nivell personal podeu tafanejar tant com vulgueu al bloc personal.

I si només voleu posar-vos en contacte amb mi feu clic a contacte, envieu-me un e-mail a hola@ricardvilanova.com o bé truqueu-me als telèfons 639 86 41 08 ó 93 893 19 69.

Més informació: http://ricardvilanova.tel

Salut.
--
Ricard Vilanova