Carregant...
 
Ei, hola!

Em dic Ricard Vilanova i sóc dissenyador gràfic. Ja porto 25 anys d’experiència en aquest ofici i és per això que en el seu moment vaig decidir muntar Estudi Melic –resultat d’un meditat projecte personal d’empresa– per posar-se a disposició de pimes, multinacionals, administració pública i, en general, a emprenedors i persones amb idees de negoci que puguin necessitar els nostres serveis d’assessorament en els àmbits de comunicació, màrqueting i publicitat.

estudi melic

A Estudi Melic bàsicament s’ofereixen serveis de disseny i comunicació gràfics, és a dir, identitat corporativa, comunicació, màrqueting directe, editorial, producció gràfica i serveis d'internet, però si voleu saber amb més detall què fem podeu entrar a l’apartat serveis del web.

Si voleu veure els projectes que anem fent a Estudi Melic entreu a l’apartat projectes.

I si només voleu posar-vos en contacte amb mi feu clic a contacte de la botonera de navegació, envieu-me un e-mail a hola@ricardvilanova.com o bé truqueu-me als telèfons 639 86 41 08 ó 93 893 19 69. Trobareu més informació de contacte a http://ricardvilanova.tel.

==

Els diversos blocs que tenia escampats per aquests móns de Déu estan ara unificats en un únic bloc: ricardvilanova.blogspot.com. Podeu tafanejar tant com vulgueu, que per això està... ;-)

Salut.
--
Ricard Vilanova