Casa en venda, OPORTUNITAT 389.000€
Immillorable situació Immillorable situació
Vilanova i la Geltrú, capital de la comarca del Garraf, es troba situada tot just a mig camí de les principals àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona, amb unes envejables comunicacions a través de carretera, ferrocarril i per mar. El municipi gaudeix d’un entorn natural privilegiat, entre la serralada litoral...

[ Llegir més ]
Zona residencial - maqueta
Zona residencial - entrada
Zona residencial - jardí
Zona residencial - menjador
Zona residencial - llar de foc
Zona residencial - rebedor
Zona residencial
 • 234 m² construïts
 • Parcel·la de 300 m²
 • 4 habitacions
 • 3 banys
 • Orientada al sud
 • Amoblada* per entrar a viure-hi
 • Àmplies terrasses
 • Molt ben comunicada...
[ Llegir més ]
Sol·liciti una visita Sol·liciti una visita
Per veure la vivenda, sol·liciti una visita emplenant el formulari que apareix al final de la pàgina.

[ Anar al formulari de contacte ]
  Immillorable situació
Vilanova i la Geltrú, capital de la comarca del Garraf, es troba situada tot just a mig camí de les principals àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona, amb unes envejables comunicacions a través de carretera, tren i per mar. El municipi gaudeix d’un entorn natural privilegiat, entre la serralada litoral amb els parcs del Garraf, del Foix i d’Olèrdola, i el mar Mediterrani.
situació
platges
La climatologia, les excel·lents infraestructures nàutiques, les platges de sorra fina, una gastronomia de renom i el caràcter obert i acollidor dels seus habitants són algunes de les credencials d’aquesta ciutat. Una ciutat oberta al mar, excel·lent destinació turística, tranquil·la i molt adequada per al turisme familiar.
Vilanova i la Geltrú disposa d'infraestructures nàutiques i d'oci: port esportiu, platges, passeig marítim, camp de golf... L'oferta cultural és molt variada i complerta, amb museus de rellevància nacional com el Víctor Balaguer (art català del romanticisme) o de tecnologia com el del Ferrocarril. També s'hi gaudeix d'una programació estable de teatre, música i cinema i de festivals, com el de Música Popular i Tradicional (FIMPT). L'oferta festiva tradicional i popular de Vilanova i la Geltrú és de les més riques de Catalunya. Són ineludibles el Carnaval, la Festa Major i els Tres Tombs. Així mateix, agents econòmics i de la tecnologia vénen cada any a Vilanova per participar en certàmens d'interès nacional com la Fira de Novembre. En una ciutat amb tanta tradició agrícola i pesquera, la gastronomia basada en aquests productes frescos també és molt important i reconeguda.

Més informació: http://ca.wikipedia.org/wiki/Vilanova_i_la_Geltrú
pdf  http://www.vilanovaturisme.cat/gaudex-ne_2012_ca.pdf (3,3 MB)
cultura
turisme
  Zona residencial
Vivenda unifamiliar aïllada als 4 vents situada al barri residencial de La Collada, al número 62 de l’avinguda Rocacrespa, principal artèria de La Collada, cantonada amb el carrer José Espronceda. Està construïda sobre una parcel·la de 300 m² molt ben comunicada i està orientada al sud.
situació
234 m²
Disposa de 3 plantes amb un total de 234 m² construïts:
 • planta garatge semi-soterrània (80,25 m²)
  amb aparcament fins a 3 cotxes, trasters i 1 bany
 • planta baixa de vivenda (79,31 m² + terrasses)
  rebedor, menjador, cuina, 1 habitació i 1 bany
 • planta pis de vivenda (62,41 m² + terrassa)
  3 habitacions i 1 bany
Plànols / distribució:
pdf  http://www.ricardvilanova.com/rocacrespa62/rocacrespa62.pdf (658 KB)
  Sol·liciti una visita
Per veure la vivenda sol·liciti una visita emplenant el següent formulari.