Estudi Melic logo
Ricard Vilanova avatar
Necessiteu un web?
Necessiteu un web?
Necessiteu un web?
Necessiteu un web?

Amb 25 anys d’experiència en disseny gràfic, estem especialitzats en comunicació gràfica: en un principi catàlegs, revistes i fullets, però últimament en el que més treballem és en webs i logotips. Per això sabem, amb coneixement de causa, que el més important és el disseny.

Des del disseny previ d’un web podem controlar-ne els elements funcionals (interfície d’usuari), les opcions estètiques (comunicació gràfica) i els factors tècnics (programació). Però saber comunicar allò que volem als nostres clients potencials és el nostre principal objectiu.

Coneixent les limitacions i les possibilitats de creixement de cada llenguatge de programació, ens permet optimitzar cada projecte i trobar les solucions més adequades en cada cas. Expliqueu-nos els vostres requeriments i us enviarem un pressupost ajustat a les vostres necessitats.

(Llegir més…)

blanc
blanc
 

Necessiteu altres solucions?

Imatge corporativa

El logotip és la pedra angular de la imatge corporativa de qualsevol empresa. La correcta aplicació i articulació d’aquesta normativa gràfica corporativa, serà la base de l’èxit o fracàs de l’acceptació de la marca (empresa o producte).

(Llegir més…)

Comunicació gràfica

Fins l’arribada de les noves tecnologies, de sempre, hem estat especialistes en revistes, catàlegs i fullets. Ara en diríem comunicació gràfica off-line (en contraposició de la versió web on-line), però en definitiva l’origen de la comunicació gràfica.

(Llegir més…)

Briefing

Arquímedes deia allò de “doneu-me un punt de suport i mouré el món”. A Estudi Melic diem “doneu-nos un bon briefing i tindrem mitja feina feta…” ;-) (Si coneixem les necessitats del client, sabem la manera de presentar-ho gràficament per tal d’aconseguir-ho.)

(Llegir més…)